Bent u actief in de interieurbouw, projectinrichting, beeldende kunst of industrieel ontwerp? Dan zijn we er speciaal voor u.

Metaalplan realiseert unieke objecten en constructies. Van meubels en wandbekleding tot decoratie en kunst. Esthetisch en functioneel, veelal in harmonie met andere materialen. Maar bovenal een eindresultaat waar u klanten mee verrast of met trots uw naam aan verbindt.

Voor interieurbouwers en projectinrichters

Voor interieurbouwers en projectinrichters maken we uiteenlopende producten, met oog voor stijl en praktische uitvoerbaarheid. Wat we ook voor u mogen maken, er is altijd goed over nagedacht.

Voor kunstenaars en ontwerpers

We vervaardigen bijzondere beelden, precies zoals u als kunstenaar of ontwerper voor ogen heeft. In samenspraak geconstrueerd, met aandacht voor details en met respect voor uw boodschap.

Aanpak met garantie

Wij staan garant voor onze slimme en flexibele aanpak, met deze stappen als leidraad.

Wensen

Laat weten wat u wilt en wat uw wensen zijn, eventueel met toevoeging van specificaties of tekeningen. Wij nemen contact met u op.

Concept ontwerp

Na de intake volgt het concept ontwerp. Dit geeft inzicht in zowel het uiterlijk als de maakbaarheid, om eventuele obstakels tijdig te identificeren.

Voorstel

U ontvangt een gedegen voorstel, inclusief budgetindicatie. Met de geruststelling dat er goed over is nagedacht, zonder nare verrassingen.

Definitief ontwerp

Als u het voorstel accepteert, maken we een gedetailleeerde 3D-tekening van het definitieve ontwerp. Ook dit nemen we nog een keer door.

Realisatie

Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot productie. Dit doen we in huis, waarbij we samenwerken met verschillende specialisten.

Oplevering

We leveren op zoals overeengekomen, inclusief onderdelen en constructietekeningen. Bij u aan de deur geleverd of op locatie geïnstalleerd.

Laat van u horen

Samen komen we verder

Neem direct contact op