Elk beeld dat u als kunstenaar of ontwerper creëert, vertelt een uniek verhaal. Een bijzondere boodschap die het verdient om gedeeld te worden. Helaas zit de reis van idee van naar werkelijkheid vol valkuilen.

Zo wordt u op technische beperkingen gewezen, waardoor u vaak onredelijke compromissen sluit. Met als gevolg een creatie dat u niet meer herkent als het uwe. Iets wat nooit de bedoeling kan en mag zijn.

Úw plan voor complexe
creaties van metaal

We vervaardigen bijzondere beelden, precies zoals u als kunstenaar of ontwerper voor ogen heeft. In samenspraak geconstrueerd, met aandacht voor details en met respect voor uw boodschap.

We fungeren daarbij als een centrale schakel en houden het overzicht. Zo kunt u ongestoord doen waar u goed in bent. Met als eindresultaat een object of constructie waar u met trots uw naam aan verbindt.

Aanpak met garantie

Dankzij onze slimme en flexibele aanpak, bieden we kunstenaars en ontwerpers de Geen-Concessies-Garantie:

  • Precies zoals u voor ogen heeft
  • Vakkundige montage of installatie
  • Géén verborgen (meer)kosten
Neem direct contact op

Waar ik me focus op beeld en boodschap, zorgt Metaalplan ervoor dat het constructief klopt. Zonder enig detail over het hoofd te zien.

Juul Rameau, Beeldend Kunstenaar

Een greep uit ons werk

Unieke objecten en constructies, vervaardigd voor gewaardeerde opdrachtgevers door de jaren heen.

Bekijk alle projecten

Iconisch object van 26 meter lang en 5000 kilogram zwaar. In opdracht van Kessels Kramer en de gemeente Amsterdam.

IAmsterdam

Realisatie van kunstwerk ‘Groen Goud’ ontworpen door Juul Rameau van Studio Juul Rameau.

Stationsplein Best

Toegepaste kunst voor de gemeente Maashorst. In samenwerking met VANGAAL.

Gemeente Maashorst

Realisatie van lichtobject ‘Silver Linings’ in opdracht van Romy Kühne Design.

Lichtobject

Aanpak met garantie

Wij staan garant voor onze slimme en flexibele aanpak, met deze stappen als leidraad.

Wensen

Laat weten wat u wilt en wat uw wensen zijn, eventueel met toevoeging van specificaties of tekeningen. Wij nemen contact met u op.

Concept ontwerp

Na de intake volgt het concept ontwerp. Dit geeft inzicht in zowel het uiterlijk als de maakbaarheid, om eventuele obstakels tijdig te identificeren.

Voorstel

U ontvangt een gedegen voorstel, inclusief budgetindicatie. Met de geruststelling dat er goed over is nagedacht, zonder nare verrassingen.

Definitief ontwerp

Als u het voorstel accepteert, maken we een gedetailleeerde 3D-tekening van het definitieve ontwerp. Ook dit nemen we nog een keer door.

Realisatie

Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot productie. Dit doen we in huis, waarbij we samenwerken met verschillende specialisten.

Oplevering

We leveren op zoals overeengekomen, inclusief onderdelen en constructietekeningen. Bij u aan de deur geleverd of op locatie geïnstalleerd.

Laat van u horen

Samen komen we verder

Neem direct contact op